Savirappaukset & savimaalaukset

Savimestarit suunnittelee ja toteuttaa yksilöllisiä ja kohteeseen sopivia savirappauksia ja savimaalauksia kotimaisilla ja edullisilla artesaanisavilaasteilla ja -maaleilla.

Savi on sekä rakennus- että pintakäsittelymateriaali, joka sopii täydellisesti terveydelle turvalliseen ja ekologiseen rakentamiseen ja remontointiin. Monipuoliset käyttökohteet ja aikaansaatavien pintojen laaja skaala tekevät savesta sopivan sekä moderneihin että perinteisiin, visuaalisesti näyttäviin ja klassisen hillittyihin kohteisiin.

Palvelut

Avaimet käteen

Luonnonmukaiset, kauniit ja kestävät savirappaukset ja -maalaukset omaan kotiisi tai suunnittelemaasi kohteeseen. Palvelu sisältää sekä suunnittelun että työn.

Lue lisää

Rapataan ja maalataan yhdessä

Kaipaatko opetusta, neuvontaa tai käytännön työapua omassa saviprojektissasi? Voit buukata minut paikan päälle työmaalle tai remonttikohteeseen varmistamaan projektin onnistumisen. Saat tarpeidesi mukaan apua esimerkiksi suunnitteluun, reseptiikkaan, rakenneratkaisuihin, toimivien toteutustapojen valintaan sekä lisäkädet käytännön työhön.

Lue lisää