Rapataan ja maalataan yhdessä

Haluaisitko toteuttaa savirappauksen tai valmistaa savimaalit itse, mutta olet epävarma osaamisestasi? Onko saviprojekti jäänyt suunnittelun asteelle tai työpajassa hankitut opit unohtuneet? Vai olisivatko savihommat mukavampia tehdä yhdessä? Voit buukata minut paikan päälle työmaalle tai remonttikohteeseen, ja autan sinua tarpeidesi mukaan sekä suunnittelussa että käytännön rappaamis– tai maalaustyössä.

Tiedot

Suunnittelu- ja toteutusapu on erinomainen tuki, kun haluat toteuttaa projektisi itse, mutta haluat varmistua toimivista toteutustavoista ja projektin onnistumisesta. Autan sinua pääsemään helposti ja nopeasti alkuun savirappauksen tai –maalauksen kanssa, ratkaisen ongelmakohtia ja tarjoan lisäkädet varsinaiseen työhön. Voimme käydä läpi tarpeidesi mukaan esimerkiksi rakenneratkaisuja, reseptejä, menekkejä, pintojen ja tartuntojen tekemistä, tiivistemassojen ja savilaastien valmistusta sekä rapata tai maalata yhdessä. Toimitan tarvittaessa myös materiaalit paikan päälle.

Autan tarpeidesi mukaan esimerkiksi:

  • rakenne- ja työtapasuunnittelussa
  • menekkien ja budjetin laskemisessa
  • reseptien suunnittelussa ja valmistamisessa
  • materiaalien ostossa ja hankinnassa
  • värillisen savilaastin ja/tai savimaalin valmistuksessa
  • savirappaus ja -maalaustyössä

Kenelle palvelu sopii?

Palvelu sopii hyvin erityisesti remontoijille ja restauroijille silloin, jos savi on materiaalina uusi tuttavuus, kohteessa on toteutushaasteita tai kantapään kautta opetteluun ei ole aikaa.

Hinta

Hinnat koskevat yhden päivän mittaista neuvontaa ja työtä. Jos sinulla on suurempi projekti ja toivoisit minua työmaalle pidemmäksi aikaa, kerro projektistasi lisää ja pyydä tarjous erikseen. Hinnat sisältävät alv:n 24 %.

500 € / päivä

350 € / päivä aiemmin työpajaani osallistuneille

Ota yhteyttä