Työpajat

Haluatko laittaa kädet saveen, oppia valmistamaan savilaastia ja savimaalia sekä tekemään savirappauksia? Suvekan saviset työpajat sopivat kaikille savirappaamisesta ja savimaalaamisesta, luonnonmukaisesta rakentamisesta ja ekologisista pintakäsittelyistä kiinnostuneille

1

Opi savimaalin valmistuksen ja savimaalauksen perusteet

Savimaalaus–työpaja

Työpajassa opit valmistamaan savimaalia, tutustut erilaisiin savilaatuihin, pigmentteihin ja resepteihin sekä valmistat oman värikartan. Opit myös tekemään tarvittavia sidosaineita itse. Kaikki työpajassa käytettävät materiaalit kuuluvat hintaan. Mukaan kotiin vietäväksi saat kirjalliset ohjeet ja valmistamasi mallipalat. Järjestän Savimaalaus–työpajoja sekä Naantalin työhuoneella että popup–kursseilla ympäri Suomen. Työhuoneen testiseinillä on nähtävillä valmiina monenlaisia pintoja, värejä ja tyylejä. Työpajat alkavat klo 11 ja loppuvat klo 16.

2

Opi savilaastin valmistuksen ja savirappaamisen perusteet

Savilaastin valmistus –työpaja

Savilaastin valmistus -työpaja tarjoaa perustiedot savilaastien valmistukseen ja savirappaamiseen, ja antaa valmiudet oman savirappauksen toteuttamiseen. Työpajassa käydään läpi savilaastin valmistukseen käytettäviä monia raaka-aineita, useita eri reseptejä, savilaastin valmistusprosessia, tarvittavia pohjarakenteita sekä rappaamistekniikkaa ja pintakäsittelyjä. Kurssipäivän aikana pääset kokeilemaan savilaastin valmistusta käytännössä, suunnittelemaan omat savilaastit ja reseptit, kokeilemaan rappaamista pinnoille sekä valmistamaan omat mallipalat.