Ajankohtaiset työpajat löydät Kauppa-sivulta, joille voi ilmoittautua mukaan vaikka heti.

Savimaali-Työpaja

Savimaali-työpajalla harjoitellaan Savella Savimaalien valmistusta ja maalin sävyjen sekoittelua. Tutustutaan eri luonnonpigmentteihin ja savisävyihin. Kurssi on erityisen sopiva kaikille, jotka haluavat luoda oman sävykartan ja savimaali-sävykokoelman kotiin tai työn avuksi, sekä oppia savimaalin käytöstä ja ominaisuuksista. Kurssi on erinomainen apu sisustussuunnittelijoille, arkkitehdeille ja sisustus- ja rakennusalan ammattilaisille.

Työpajassa käytettävät materiaalit kuuluvat hintaan. Työpajat alkavat klo 11 ja loppuvat klo 14.

TYÖPAJASSA:

 • Opit valmistamaan Savella savimaaleja
 • Käydään läpi tarvittavat raaka-aineet
 • Tutustut eri savilaatuihin ja pigmentteihin
 • teet omat värikartat ja sävy-yhdistelmät
 • kokeilet savimaalia erilaisille pinnoille
 • Saat mukaan mallipalat, suunnittelemasi värikartat ja pienet testimaalit

KENELLE TYÖPAJA SOPII?

Ekologisista pintakäsittelyistä kiinnostuneille, remontoijille, taiteilijoille ja suunnittelijoille

HINTA

150 € sis. 24 %

Mukaan on ostettavissa samalla Savimaali-lehti, jossa on kaikki kirjallinen materiaali mitä savimaalista tarvitsee tietää sekä valmiita värireseptejä, 20 e (sis.alv)

HUOM! Kun ostat kurssipaikan, muista ladata itsellesi kaikki kurssiohjeet kuitista, minkä saat ostoksesi jälkeen sähköpostiin.

Savirappaus-Työpaja

Savilaastin valmistus -työpaja tarjoaa perustiedot savilaastien valmistukseen ja savirappaamiseen, ja antaa valmiudet oman savirappauksen toteuttamiseen. Työpajassa käydään läpi savilaastin valmistukseen käytettäviä raaka-aineita, useita eri savilaasti-reseptejä, savilaastin valmistusprosessia, tarvittavia pohjarakenteita sekä rappaustekniikkaa ja pintakäsittelyjä. Kurssipäivän aikana pääset kokeilemaan savilaastin valmistusta käytännössä, kokeilemaan rappaamista pinnoille sekä valmistamaan omat mallipalat. Työpajassa käytettävät materiaalit kuuluvat hintaan. Mukaan kotiin vietäväksi saat kirjalliset ohjeet ja valmistamasi mallipalat. Työpajat alkavat klo 11 ja loppuvat klo 16.

TYÖPAJASSA:

 • Opit savilaastin valmistukseen tarvittavista raaka-aineista ja niiden ominaisuuksista
 • Tutustut savirappauksen perustekniikoihin ja tarvittaviin työkaluihin
 • Opit savirakentamisessa käytetyistä rakenteista ja pohjista
 • Opit valmistamaan savilaastin ja savitiivistemassoja eli savimakkaroita
 • Opit menekkien ja budjetin laskemisen
 • Kokeilet rappaamista käytännössä omalla reseptillä ja erilaisilla työkaluilla
 • Saat kirjalliset ohjeet raaka-aineisiin, resepteihin ja tarvikkeiden hankintapaikkoihin
 • Saat tarvittaessa henkilökohtaista neuvontaa oman kohteen toteutustapoihin

KENELLE TYÖPAJA SOPII?

Kaikille ekologisesta rakentamisesta ja pintakäsittelyistä kiinnostuneille, remontoijille, perinnerakentajille ja suunnittelijoille.

HINTA

150 € sis. 24 %

HUOM! Kun ostat kurssipaikan, muista ladata itsellesi kaikki kurssiohjeet kuitista, minkä saat ostoksesi jälkeen sähköpostiin.

Yksityistyöpaja

Haaveiletko saviammattilaisen neuvoista kotonasi paikan päällä, ehkä sinulla on kysymyksiä juuri tietystä saviseinähaaveesta ja haluaisit päästä sitä rakentamaan, juuri nyt heti ja saviosaaja vierelläsi? Mietitkö sopivaa lahjaideaa tekevälle ihmiselle ihanan saven ja savirakentamisen parissa?

Yksipäiväinen yksityistyöpaja on mahdollista järjestää Naantalin työhuoneella tai omassa kohteessasi. Työpajan sisältö räätälöidään aina tilaajan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Hintaan kuuluvat myös koulutukseen tarvittavat raaka-aineet ja kirjallinen materiaali.

KENELLE TYÖPAJA SOPII?

Haluaisitko esimerkiksi toteuttaa savirappauksen itse, mutta olet epävarma osaamisestasi? Onko saviprojekti jäänyt suunnittelun asteelle tai työpajassa hankitut opit unohtuneet? Vai olisivatko savihommat mukavampia tehdä yhdessä? Yksityistyöpaja on silloin juuri sopiva. Voin tulla työmaalle tai remonttikohteeseen, ja autan sinua tarpeidesi mukaan käytännössä sekä suunnittelussa. Otathan yhteyttä sähköpostitse yksityistyöpajasta niin suunnitellaan yhdessä.

HINTA

480 e / 4 tuntia + alv. 24 %

Lisäosallistuja 120 e + alv. 24 %

Scroll to Top